screens

Een koelere woning met screens in Volendam

Bij een moderne woning hoort natuurlijk moderne buitenzonwering en wij kunnen u daar bij Dekker Zonwering in Volendam uitstekend over informeren.


Moderne zonwering past natuurlijk bij een moderne woning en screens zijn dan een uitermate geschikte buitenzonwering. Ze hangen vlak naar beneden, waardoor u rondom de woning geen ruimteverlies heeft.


De meerwaarde van screens

Ook al houden screens 80% van het zonlicht tegen, dan nog heeft u binnen ruim voldoende licht. Ze werken dubbel isolerend: in de zomer zijn ze warmtewerend en in de winter houden ze de warmte binnen als u ze ’s nachts neerlaat. Meer pluspunten zijn:


 • Weervast.
 • Bijzonder goed te gebruiken voor kantoorruimtes.
 • Wel zicht op uw omgeving, maar niemand kan naar binnen kijken.
 • Houdt verbleking van uw interieur tegen.
 • Werkt insectenwerend.
 • Draai- en kiepramen kunt u blijven gebruiken.

 • Hoe worden zonneschermen afgewerkt?

  Als u een keuze heeft kunnen maken uit het uitgebreide assortiment aan kastmaten en -modellen, doeksoorten en -kleuren en zijgeleiders, dan wordt het screen speciaal voor u op maat gemaakt. Omdat er glasvezel in het doek gebruikt is, is het oersterk en vormvast en bovendien weervast en onbrandbaar. Voor het frame kunt u kiezen uit 2 kleuren: lichtgrijs en crèmewit.


  Bediening van een vlakhangend screen

  De bediening is handmatig met een bandopwinder/draaistang of elektrisch aangedreven met een wandschakelaar of een afstandsbediening. Door middel van zijgeleiders gaat het doek omhoog en omlaag, net zoals bij rolluiken.


  Onderhoud

  Schoonmaken met een zachte borstel en een mild schoonmaakmiddel is genoeg, dus dat betekent niet veel onderhoud! Als het onverhoopt geregend heeft en het screen is nat geworden, dan moet u het eerst goed laten drogen voor u het weer in de bak rolt.


  U bent wel geïnteresseerd in screens voor uw woning? Kom alle mogelijkheden en toepassingen bekijken in onze showroom. We helpen u met plezier.